36.7 C
Hertsa
miercuri, iulie 17, 2024

Bănceni Buda Mare Godinești Horbova Hreațca Mihoreni Mogoșești Molnița Ostrița Pilipăuți Probotești Târnauca Țureni

Elena Lasconi | Câmpulung Muscel : O Revoluție pentru Reconstrucția Câmpulungului.

Must read

De la Revoluție, o Revoluție pentru Reconstrucția Câmpulungului.
Astăzi am semnat contractul de finanțare din fonduri europene cu numărul 43.
Consider că e un număr bun pentru că cele trei milioane de lei de astăzi adunate la tot ce am absorbit în acești doi ani de mandat din fonduri europene înseamnă taxele și impozitele câmpulungenilor de la Revoluție până acum.
E grozav. Contractul de astăzi reprezintă finanțare nerambursabilă de trei milioane de lei pentru managementul ticketing-ului pentru autobuzele și microbuzele electrice. Mai exact, pe scurt, pentru ce sunt banii și cu ce ne ajută: vom achiziționa un soft inteligent și GPS pe fiecare mașină. În felul acesta se face legătura între autobuz și stațiile de așteptare și veți vedea afișat electronic, în timp real, în câte minute ajunge mașina în stație. Exact așa cum am declarat în urmă cu un an (și mulți au luat în râs): cu precizie elvețiană. Apoi, în fiecare autobuz și microbuz va fi montat un aparat care vă permite să plătiți biletul cu cardul. În plus, în stațiile de așteptare vor fi aparate care vor elibera cartele de călătorie.
Chiar dacă suma pe care am reușit să o atragem din fonduri europene e enormă (taxele și impozitele dumneavoastră pe mai mult de 30 de ani) mai avem mult de lucru. Însă, reconstrucția orașului poate fi făcută doar din fonduri europene. Dacă o ținem în ritmul acesta zece ani, Câmpulung Muscel va fi un reper la nivel european. Pentru mine e o certitudine.
Continuăm!
#elenalasconi
#campulungmuscel

 

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article